Nord gravferd

Om oss

Nord Gravferd ble stiftet i 2020 og holder til i Svolvær. Nord Gravferd ble opprettet for å kunne gi innbyggerne i Vågan kommune flere aktører å velge mellom. Hos oss blir du møtt av Rolf K. Dahlberg. Rolf er en veteran i bransjen, og møter de etterlatte med verdighet, forståelse og respekt. Noe som vi setter fremst i måten vi arbeider på. Vi har kompetansen og erfaringen for å ivareta de etterlatte, og bistå med assistanse og veiledning. Arbeidet vi gjør består i bistand med alle praktiske gjøremål i forbindelse med gravferd, i tillegg gir vi veiledning og assistanse i møte med det offentlige og annen forvaltning.

Våre ansatte

Rolf K. Dahlberg

Gravferdskonsulent
Rolf er vår faste konsulent i Vågan og deltar i seremonier og transporter, samt samtaler med pårørende. Verdighet, respekt, ydmykhet og omsorg er noe han verdsetter høyt i møte med de pårørende. Hans erfaring strekker seg langt tilbake, da han i tillegg til å ha jobbet 17 år i familiens begravelsesbyrå, Vågan Begravelsesbyrå, har han også vært styremedlem i  8 år i Begravelsesbyråenes forening Nord Norge (nå BFN Virke), herav 2 år som styreleder. Han har deltatt på en rekke kurs og seminarer i BFN regi, samt at han var styremedlem i landsstyret BFN Norge i 2 år. Han har også jobbet i helsevesenet som portør ved Nordlandsykehuset.  Å følge de etiske retningslinjer for begravelsesbyråer er noe han verdsetter høyt etter alle sine år i bransjen. 
Kontakt
975 38 370
rolf@nordgravferd.no 

Ruben Skifjord

Daglig leder
Ruben er daglig leder og en av eierne av Nord Gravferd, og var med å etablerte byrået i desember 2020. Med over 20 års erfaring fra å ha jobbet i familiens begravelsesbyrå, Vestvågøy begravelsesbyrå, er respekt, omsorg, og verdighet noe som Ruben verdsetter høyt. Han deltar i samtaler med pårørende, seremonier, stell og henting av avdøde, samt vakt. Han tar seg også av oppussing og oppsett av gravmonumenter. I likhet med sin kollega har han gjennomført en rekke kurs og seminarer i regi av BFN virke og er opptatt av å følge de etiske retningslinjer for begravelsesbyråer.
Kontakt
958 12 426
ruben@nordgravferd.no 

Våre verdier

For oss er det en selvfølge, men vi forteller gjerne om hva som er viktig for oss.

• Hensynsfullhet og respekt for de pårørende.

• Taushet med hensyn til personlige forhold.

• Verdighet i alle deler av yrkesutførelsen.

• Å bistå med alle tjenester og varer som er aktuelle.

• Forskriftsmessig utstyr og godt vedlikeholdt bårebil.

• Å informere om priser (nordgravferd.no/priser).

• Ha spesifiserte regninger for byråets tjenester.

• Kontroll med hensyn på standard og yrkesutførelse.

Nord Gravferd AS
Idrettsveien 7
8300 Svolvær

Org.nr
926 060 899

Vakttelefon
760 88 000

Daglig leder
Ruben Skifjord

website by iotek AS